Adatvédelem

Általános ismertető

Oldalunk nincs regisztrációhoz kötve!
Az adatvédelemre irányuló szabályzatot úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen az Európai Unió 2016/679-es GDPR (General Data Protection Regulation) rendeletének. Az OMSICentrum kizárólagosan egyéb statisztikai okból kifolyólag max keretek között esetlegesen csak az IP címet és a szoftverkörnyezetet összesíti!

Ezen tájékoztatás csak az OMSICentrum honlapján végzett adatkezeléséről és adatvédelméről nyújt tájékoztatást, hatálya nem terjed ki a honlapon elhelyezett külső hivatkozások révén elérhető harmadik személyek által üzemeltetett honlapokra!

További felmerülő külső adatgyűjtő szolgáltatások


Hasonlóan más honlapokhoz, az OMSICentrum is használ külső szolgáltatásokat, így bizonyos adatok ezek számára is eljuthatnak. Ebben az esetben mi továbbra sem adjuk ki a te személyes adataidat, mivel ezen szoláltatások önálló adatgyűjtést végeznek:

Módosítási és helyesbítési jog

A weboldal fenntartja a jogot a jelenlegi adatvédelmi nyilatkozat későbbi módosítására, továbbá a felhasználó is kérvényezheti annak helyesbítését vagy módosítását. Módosítás esetében a módosított nyilatkozatot ezen oldalon tesszük közzé.

Utolsó módosítás: 2019. 07.04. – Péntek

 22 megtekintés,  1 mai megtekintés